Houten vloeren showroom in Brabant

Houten vloeren in Brabant. Houten vloeren met smoelwerk die koop je in de houten vloeren showroom voor Brabant.  Maar ook super aantrekkelijk geprijsde houten vloeren voor Brabant.
Houten vloeren in Brabant.
Ze liggen tussen Den Bosch en Eindhoven

Openingstijden Ma - Vrij 14:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00 u

Houten vloeren partnershowroom.

Vloeren Voordeel.

Nu een massieve eiken vloer voor
34.50 m2 op 18 cm breed. incl. btw.

Bel of mail voor info of maak gelijk een afspraak.

Bel ons Mail ons

 

Kies jij voor die mooie verouderde of getrommelde houten vloer?, of ga je juist voor die trendy en eigentijdse massief eiken gerookte vloer? Of ben je je helemaal gek van een veilige, strakke Multiplank? We hebben ze beide hoor en je kunt ze zien op grote oppervlakten zien liggen in de houten vloeren showroom in Den Dungen… En hier liggen niet van die mini showbordjes, maar volledige vloeren.

Houten vloeren Brabant gesitueerd op een handige locatie tussen Den Bosch en Eindhoven in het mooie dorpje Den Dungen, jouw toekomstige houten vloer ligt hier al. Mark den Otter vertelt je alles wat je over houten vloeren allemaal wilt weten.

Brabant houten vloeren showroom 

Houten vloeren in Brabant

De Vloerderij steelt de show met houten vloeren in Brabant.
Houten vloeren Brabant, een partnershowroom met de mooiste houten vloeren.

Op de foto hierboven een prachtige rustieke Abdijvloer, zonder V-groef, dus modern en strakjes uitgevoerd! Deze Bourgondisch getinte houten vloer leverden we al heel wat keren naar Brabant. Houten vloeren Brabant?, die betrek je bij de Vloerderij in die prachtige houten vloeren en parket showroom tussen Eindhoven en Den Bosch. Dus net even buiten Den Bosch en strategisch gelegen.

Onze houten vloeren liggen goed in Den Bosch, maar ook houten vloeren in Schijndel, Kaatsheuvel en Valkenswaard.

Ook zijn er getrommelde en verouderde vloeren te zien in deze showroom. Getrommelde houten vloeren zijn door hun markant en Bourgondisch smoelwerk super geliefd en vooral in de provincie Brabant komen ze goed tot hun recht. Kom ze dus bekijken in onze houten vloeren showroom voor Brabant tussen Eindhoven en Den Bosch.