Multiplanken

In Brabant zijn de originele massieve houten vloeren nog steeds erg populair want die massieve eiken planken kunnen er zo lekker doorleefd uit zien. Maar optisch gezien zul je van deze ruige eiken vloeren niet veel verschil meer merken als je ze gaat vergelijken met een Multiplank. Dit technische hoogstandje die al gauw de multiplank genoemd werd, vertoont optisch nauwelijks verschil met massieve houten vloeren of parket, maar ze zijn veel steviger en liggen daarnaast ook veel stabieler. Vloerderij.nl levert deze soorten multiplanken en houten vloeren wekelijks naar Brabant en ze zijn altijd al volledig klachtenvrij. Deze zeer stabiele houten vloeren worden het meest geleverd naar Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven, maar ook komen de kleinere Brabantse steden er heel vaak bij.

Houten vloeren en multiplanken in Brabant. Multiplanken met smoelwerk die haal je in die uitgebreide houten vloeren showroom voor Brabant.  Maar ook super aantrekkelijk geprijsde houten vloeren en multiplanken voor Brabant

Ook multiplanken kunnen origineel verouderd en getrommeld worden, ze krijgen dan net als bij de massieve houten vloeren een ruige uitstraling en na de bewerking met olie een prachtige patina.

 

Goedkope multiplank houten vloeren Brabant, gewoon gemakkelijk geprijsd.
Bekijk hier deze origineel verouderde vloeren.
 


Het overgrote gedeelte van nieuwbouwwoningen wordt tegenwoordig met vloerverwarming afgeleverd en dit is in Brabant ook het geval en daarom zijn deze multiplanken vloerdelen 100% best-sellers. Ze zijn speciaal voor vloerverwarming ontworpen en gemaakt.

Houten vloeren en vloerverwarming kunnen dus ook in Brabant heel goed gecombineerd worden. Maar voor massieve houten vloer puristen, die niet wakker liggen van een kleine zwelling of krimp, zijn er die super zware, ruige en stoere massieve eiken planken. De Vloerderij adviseert ook voor Brabant de Duo- of multiplank. (geen krimp, geen zwelling)

Denk jij aan vloerverwarming onder je parketvloer?, klik dan op de foto voor een scherpe offerte.

Er liggen al legio super mooie maar ook goedkope multplanken van de Vloerderij in Brabant.

Vloerderij.nl levert deze mooie soort multiplank met eiken toplaag door Brabant, de multiplank vloeren gaan naar bijna alle Brabantse steden, zoals Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Breda. De laatste jaren is de verkoop van deze vloeren gestadig gegroeid. Ook doorkomst van vloerverwarming natuurlijk. Heb jij ook vloerverwarming en overweeg jij ook een houten vloer, een multiplank of parket?, vraag dan om te beginnen maar eens om wat relevante informatie aan.

In Brabant liggen al heel wat van die super coole multiplanken van de Vloerderij.nl

Toplaag multiplank

De toplaag van een Multiplank verkrijgbaar in meerdere diktes Multi planken, Combiplanken en Duo planken zijn op de markt in verschillende diktes toplagen. De Vloerderij leverde deze eiken multiplank houten vloeren in diverse uitvoeringen naar Brabant. Jouw gewenste eiken toplaag dikte hangt af van wat je kiest. Je kunt uit verschillende variaties kiezen, want deze multiplank eikenhouten vloeren zijn geschikt voor alle huiskamers en zelfs voor slaapkamers, waar ze heel veel gebruikt worden. En voor een slaapvertrek heb je dus echt geen dikke toplaag nodig, 3mm is genoeg en daarom wordt hier dus net even voor een dunnere uitvoering gekozen. Bv: 9 mm drager inclusief en zoals al gezegd een eiken toplaag van 3mm samen 12mm Voor woonkamers is de toplaag dikker en varieert dan van 4 mm tot wel een dikte van 6mm.

Multiplanken en houten vloeren in Best, Kaatsheuvel, Veghel en Uden en Waalwijk, want ja daar liggen onze houten vloeren en multiplanken ook. Kom langs in die allesomvattende houten vloeren showroom tussen Den Bosch en Eindhoven.

 

Je koopt deze mooie en goedkope multiplanken en houten vloeren in Brabant.. waar anders?. Met een showroom tussen Den Bosch en Eindhoven
Wil jij die multiplanken ook eens bekijken?, klik dan maar eens op de groene banner en er is zeker een plank bij die je super aanstaat.
 


Multiplanken kun je ook extra laten bewerken. Bijvoorbeeld laten borstelen, schrapen of laten kastijden/verouderen. Ook in Brabant kiest men vaak voor houten vloeren met zo’n leuke en speelse veroudering. Ook worden in Noord Brabant vaak houten vloeren en multiplanken gekozen in een donkerbruine vrij donkere kleurolie... Deze originele uitstraling (patina) is in Brabant super populair. In de grotere steden daarentegen is grijs en wit weer wat populairder. Maar Noord-Brabant is en blijft een geweldige houten vloeren provincie.

Wat is jouw smaak precies?, want dat is best wel belangrijk om te weten, want Vloerderij.nl houden hier wel degelijk rekening mee. Houten vloeren en multiplanken die we naar Noord Brabant leveren zijn anders dan vloerdelen naar zeg maar Den Helder of Zwolle. Noord-Brabant en vooral de 4 grote steden zoals Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Breda blijven voor de Vloerderij heel belangrijke houten vloeren steden en we hopen dat dat zo blijft..

De Vloerderij voor hele mooie maar ook  goedkope multiplank vloeren in Brabant


De houten vloeren en multiplanken showroom voor de provincie Brabant.
Deze geweldig uitgebreide showroom bevindt zich dichtbij, tussen Eindhoven en Den Bosch in het plaatsje Den Dungen, lekker dichtbij dus. En volop parkeerterrein. Een geweldige houten vloeren showroom volgeladen met de laatste houten vloeren ontwikkelingen. Dus… Multiplanken, Duoplanken Houten vloeren in Breda, Tilburg en Eindhoven.