Houten vloeren showroom voor Rotterdam en Zeeland.

Showroom houten vloeren Brabant, een partner showroom afgeladen met aanbiedingen.

Een super uitgebreide houten vloeren showroom voor Brabant met een totaal programma, dus up to date en helemaal volgeladen met houten vloeren, eiken vloeren in deze showroom voor Brabant houten en parket in veel maten en kleuren. Elke werkdag en op zaterdag een gezellige en fijne sfeer in de houten vloeren showroom ook voor de steden Den Bosch,. Breda, Tilburg en Eindhoven. Ze vertellen je hier alles wat je wilt weten over houten vloeren. Je ruikt hier gewoon het eikenhout, je praat enthousiast over die mooie zachte olietinten. Wil je een extra brede plank?, of kies je gewoon voor een visgraatparket? Houten vloeren Noord-Brabant is wel heel bijzonder..

Een geweldig uitgebreide houten vloeren partner showroom voor Rotterdam ga maar eens kijken, maar bel eerst even voor de zekerheid. Er zijn veel houten vloeren te zien, wellicht nog meer keuze als op onze website. Gewoon gaan kijken dus.

Het Schild 15A/19A 5275 EB Den Dungen en vraag naar Mark den Otter.

Klik op onderstaande banners om ons te bellen of te mailen

Bel ons Mail ons

Houten vloeren voor Rotterdam en Zeeland, die vind je in de Vloerderij partnershowroom.

Openingstijden
Ma - Vrij 14:00 - 18:00 u
Zaterdag 10:00 - 17:00 u

Vloerderij.nl houten vloeren gaan naar veel Brabantse steden. Houten vloeren naar Veghel, Waalwijk, maar ook houten vloeren naar Uden, Helmond en Hilvarenbeek.